Nedostupno

Friends: Central Perk

8 999 RSD

21319 Šifra
1070 Broj kockica
12+ Uzrast
Slični proizvodi:
24 Mišljenja
Hero Image

Friends LEGO® set za igru i prikaz. Kolekcionarski model kafea Central Perk koji je kreirao LEGO® obožavalac za proslavu 25. godišnjice legendarne TV emisije.

Ova divna LEGO rekreacija TV studijskog kompleta za kafe je prepuna autentičnih detalja, što ga čini obaveznim predmetom za Prijatelje koje obožavaoci moraju imati. Čuveni deo za sedenje sa kaučem, foteljom i 2 stolice za prijatelje se može ukloniti radi lakšeg igranja. I pogledajte binu na kojoj je Fibi izvodila svoje pesme na gitari (i gde je Ros jednom svirao klavijaturu i svi osim Fibi su mislili da je užasan).


Hero Image
Hero Image
Hero Image

7 novih LEGO mini figura igračaka za septembar 2019. Rosa, Rachel, Chandler, Monika, Joei, Phoebe i CENTRAL PERK-ov dugogodišnji menadžer Gunther dolazi sa priborom za igranje slavnih urnebesnih scena. Idealan poklon na temu prijatelja za vaše prijatelje i porodicu koji vole TV emisiju, ova super igračka je odlična za igru i privući će pažnju kada se prikaže u bilo kojoj prostoriji.


  • Svaka mini figura ima svoje predmete inspirisane TV serijom, uključujući Rosovu tastaturu od cigle i sledeće dodatne elemente.
  • Ostali dodaci u ovom kompletu za igranje uključuju novine, 15 šoljica za kafu i znak „Rezervisano“, plus 3 vaze i cveće koje se može izgraditi.
  • Prostor za sedenje za glavne likove emisije se može ukloniti radi lakšeg igranja.
  • Napravite i prikažite ovu kolekcionarsku igračku za konstrukciju Friends ili ponovo kreirajte svoje omiljene scene iz klasičnog američkog sitkoma.
  • Ova poklon igračka sa temom Prijatelji je visoka preko 11 cm, 29 cm široka i 22 cm duboka i činiće privlačno središte u svakoj prostoriji.
Poštovani, na ovom sajtu (www.lstore.rs) upotrebljavamo kolačiće (cookies). Kolačići nam pomažu da pružimo najbolje korisničko iskustvo na našem sajtu. Nastavkom korišćenja stranica slažeš se s upotrebom kolačića.
Friends: Central Perk
You have successfully subscribed!